A+noima® este un atelier de arhitectură fondat în 2017 în Iași, România.
Prin gesturi simple, idei clare, și o economie de mijloace, compunem și modelăm experiențe în spațiul construit. Cu pasiune. Cu răbdare. Cu noimă.+ servicii

De la fabrici și uzine, la case și amenajări de interior, concepem spații care aduc valoare în viața beneficiarilor lor. 


 

+ servicii de bază ︎


Întocmirea temei de proiectare   
Concept de arhitectură
Proiectare tehnică de arhitectură
Coodonare proiectare. Șefie de proiect
Asistentă la execuție
Consultanță de specialitate

+ servicii conexe ︎


Project management
Cost management
Design interior
Design de obiect
Design grafic 
Ilustrație de arhitectură  
Machetare  

+ proces

Proiectele în care rezultatele depășesc provocări și așteptări de tot felul au nevoie de entuziasm și un plan consistent.1.

TEMA . Adresăm întrebări și curiozități care să ne ajute să înțelegem în profunzime o serie de nevoi și dorințe specifice. Analizăm constrângeri și validăm posibilități. Ghidăm clienții către idei cu sens și soluții neașteptate, dar eficiente.


2.

CONCEPT. Imaginăm, gândim, verificăm, testăm și o luăm de la capăt. Căutăm constant idei simple și clare care să rezolve inteligent probleme și nevoi reale. Le transformăm în realitate cu răbdare și generozitate. 


3.

DETALIERE TEHNICĂ . Întocmim și gestionăm actele necesare pentru autorizare și construire. Coordonăm procesul pe toată durata lui și ne asigurăm că lucrurile ies așa cum ne așteptăm. Documentăm și propunem soluții tehnice care simplifică procesul de construire, utilizează resurse cu sens și asigură ușurință în exploatare.


4.

ASISTENȚĂ LA EXECUȚIE. Urmărim, adaptăm și îmbunătățim de la idee la „cheie.” Suntem implicați constant în evoluția proiectului și dăm cele mai bune șanse ca rezultatul să fie pozitiv și cu impactul dorit. Mark


+ echipa

Credem în forța abilităților complementare dintr-o echipă, în lucrurile făcute cu grijă și în bucuria de ”mai bine.”

Alexandra BERDAN
Arhitect

alexandra@aplusnoima.ro

Ancuța COSTANDACHE
Arhitect

ancuta@aplusnoima.ro

Ștefania
BORȘ
Arhitect

stefania@aplusnoima.ro

Alina
ANDRIESCU
Arhitect

alina@aplusnoima.ro
+ foști noimari        ︎
Livia PLEȘCA
Alecsandra MICU
Daniel POLEAC
Daniel MIROȚOI
Maria UNGUREANU

+ viitori noimari     ︎ 

Ne place să cunoaștem oameni pasionați și curioși. Dacă vrei să lucrăm împreună sau să povestim despre experiențe cu noimă, scrie-ne la atelier@aplusnoima.ro


Mark
+ clienți

Lucrăm îndeaproape cu parteneri care împărtășesc aceleași valori când vine vorba despre spațiile și experiențele pe care le construim împreună.
Mark