Atelier de arhitectură cu noimă

despre noi   •   proiecte   •   jurnal   •   contact  
 etape de lucru 

Proiectele în care rezultatele depășesc provocări și așteptări de tot felul au nevoie de entuziasm și un plan consistent.


1.

 DIAGNOZA    Adresăm întrebări și curiozități care să ne ajute să înțelegem în profunzime o serie de nevoi și dorințe specifice. Analizăm constrângeri și validăm posibilități. Ghidăm clienții către idei cu sens și soluții neașteptate, dar eficiente.

2.

 CONCEPT de ARHITECTURĂ    Imaginăm, gândim, verificăm, testăm și o luăm de la capăt. Căutăm constant idei simple și clare care să rezolve inteligent probleme și nevoi reale. Le transformăm în realitate cu răbdare și generozitate. 

3.

 AUTORIZARE    Întocmim și gestionăm documentele necesare pentru autorizare și construire. Te consiliem pentru a face această experiență cât mai ușoară. 


4.

 DETALIERE TEHNICĂ    Propunem soluții tehnice care simplifică procesul de construire, utilizează resurse cu sens și asigură ușurință în exploatare. Coordonăm procesul de proiectare pe toată durata lui și ne asigurăm că lucrurile ies așa cum ne așteptăm. 

5.

ASISTENȚĂ LA EXECUȚIE   
Urmărim, adaptăm și îmbunătățim de la idee la „cheie.” Suntem implicați constant în evoluția proiectului și dăm cele mai bune șanse ca rezultatul să fie pozitiv și cu impactul dorit. Mark
Instagram ︎ Facebook ︎ LinkedIN ︎ Pinterest
ⓒ 2019-2020 A+noima® | ANPC

contact